Sīpolu bumbas

Sagatavojies vasaras grila sezonai kārtīgi ar Roja Pipara jaunāko recepti. Lasi un uzzini, kā pagatavot sīpolu bumbas ar gaļu!

Sastāvdaļas:

  • 3–4 vidēji lieli sīpoli
  • 500 g maltās gaļas
  • 16 bekona šķēles
  • 3 ķiploka daiviņas
  • eļļa vai bbq mērce
  • sāls, pipari

Pagatavošana:

1. Maltai gaļai pievieno smalki sakapātus ķiplokus, sāli un piparus, kārtīgi samīca.

2. Sīpolus nomizo, nogriež no abām pusēm galus. Tad iegriež sīpolu līdz pusei tā, lai var izņemt vidu.

3. Sīpolu sadala un pilda ar malto gaļu. Es izmantoju 2-3 slāņus no katra sīpola, jo pārējie bija pa mazu.

3. Katru bumbu ietin bekona šķēlēs – pa 2 šķēlēm uz vienu bumbu, lai var kārtīgi ietīt.  

4. Bumbas liek cepties grilā un apsmērē ar eļļu vai bbq mērci. Grilē zem vāka līdz gatavībai, apm. 30 min.

Pasniedz gan aukstas, gan siltas.

Seko pavāram arī Instagram un abonē viņa Youtube kanālu! 👨🏼‍🍳

Lasi arī Roja blogu – http://pipars.lv!

Izmēģini arī Roja sāļās uzkodu tortescūkgaļas cepešaspageti sacepuma  un citas receptes! 💛

FOTO: GETTYIMAGES, Personīgais arhīvs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tev varētu patikt