Nūdeles ar kimči un vistas fileju

Paplašini savas kulinārijas prasmes ar āzijas virtuves dvesmu, sekojot Roja Pipara jaunākajai receptei!

Pēdējā laikā lielu popularitāti guvusi austrumu virtuve, īpaši asie ēdieni. Lai cik tas nebūtu dīvaini, bet ir pat vairāki izaicinājumi apēst pēc iespējas asāku ēdienu.

Taču ne visi zina, ka asie ēdieni ne tikai stiprina imunitāti, bet arī veicina vielmaiņu un uzlabo garastāvokli.

Kimči ir tradicionāls korejiešu ēdiens, diezgan pikants, un to tagad Latvijā var iegādāties gan veikalos, gan tirgū.

Sastāvdaļas:

  • 2 vistas filejas
  • 450 g kimči
  • 150 g olu nūdeļu
  • 70 g spinātu
  • 2 olas
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 3 cm ingvera saknes
  • sojas mērce

🕒 Pagatavošanas laiks: 30 min

👨‍👩‍👧‍👦 Daudzums: 3–4 porcijas

Pagatavošana:

1. Ķiploku daiviņas sasmalcina, ingveru sarīvē uz smalkās rīves. Nūdeles pagatavo atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.

2. Vistas filejas sagriež nelielos gabaliņos un ātri apcep uzkarsētā pannā. Pievieno ķiplokus, ingveru, sojas mērci un cep vēl 5 min.

3. Pievieno olas, kimči (ja ir sula, tad ar visu sulu) un sautē 6–7 min, visu laiku maisot.

4. Tad pievieno spinātus un sautē vēl 2 min. Pēdējās ātri iemaisa nūdeles.

5. Nūdeles sakārto porcijās šķīvjos un uzreiz pasniedz.

Vai esi jau izmēģinājis kādu no Roja receptēm? Ja vēl neesi, tad sadaļā RECEPTES noteikti atradīsi sev tīkamāko! 💛

Seko pavāram arī Instagram un abonē viņa Youtube kanālu! 👨🏼‍🍳

Lasi arī Roja blogu – http://pipars.lv!

Lai izdodas!

FOTO: GETTYIMAGES, Personīgais arhīvs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tev varētu patikt