Ananasu gredzeni

Salds, viegls un tāds, no kura grūti atteikties… Roja Pipara jaunākā recepte noteikti ir par to!

Šī recepte noteikti patiks visiem! Arī tiem, kam saldumus parasti nekārojas. Gredzeni nav pārāk saldi, mīklas nav par daudz un pēc apēšanas nav smaguma sajūtas.

Es iesaku gatavot uzreiz dubultporciju!

Sastāvdaļas:

  • 1 bundža konservētu ananasu
  • 4 plāksnes kārtainās bezrauga mīklas
  • pūdercukurs
  • kokteiļu ķirši

👨‍👩‍👧‍👦Daudzums: 8 gab.

Pagatavošana:

1. Kārtaino mīklu pārliek uz darba virsmas pa vienai, apsedz ar tīru dvielīti un atkausē. Tad katru plāksni sagriež četrās garās strēmelēs.

2. Mīklu saliek pa divām strēmelēm, krusteniski, uz darba virsmas. Pa virsu liek ananasa gredzenu un malas uzloka pa virsu. Pārliek sagataves uz cepešpannas, apsmērē ar olu (ja ir vēlēšanās) un pa vidu iesprauž pa vienam ķirsītim.

3. Cep iepriekš uzkarsētā krāsnī 20–25 min. 190–200 grādos.

4. Gredzenus atdzesē un pārkaisa ar pūdercukuru.

Vai esi jau izmēģinājis kādu no Roja receptēm? Ja vēl neesi, tad sadaļā RECEPTES noteikti atradīsi sev tīkamāko! 💛

Seko pavāram arī Instagram un abonē viņa Youtube kanālu! 👨🏼‍🍳

Lasi arī Roja blogu – http://pipars.lv!

Lai izdodas!

FOTO: GETTYIMAGES, PERSONĪGAIS ARHĪVS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tev varētu patikt