Netīrais Huans

Pēc leģendas, šis burgers ir nosaukts par godu pavāram, kurš to izgudroja. Kāpēc netīrais? Pagatavo, apēd un sapratīsi!

Sastāvdaļas:

  • 400 g maltās gaļas
  • 400 g konservētu sasmalcinātu tomātu
  • 200 g konservētas kukurūzas
  • 200 g konservētu pupiņu
  • 150 g siera
  • 2 nelieli burkāni
  • 1 sīpols
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 4 burgeru maizītes
  • marinēti Halapenjo (pēc izvēles)

Pagatavošana:

1. Burkānus sarīvē uz dārzeņu rīves. Sipolus sagriež mazos kubiņos. Ķiplokus sasmalcina.

2. Pannā ātri apcep sīpolus un ķiplokus. Pievieno malto gaļu un apcep arī to. Tad pievieno burkānus, pupiņas un kukurūzu un cep vēl 3–4 minūtes. Pievieno konservētus tomātus, pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus un sautē visu kopā vēl 5–7 minūtes.

3. Sieru sarīvē uz dārzeņu rīves.

4. Maizītes apgrauzdē. Uz apakšējās daļas kārto sieru, karstu gaļas maisījumu un pēc vēlmes Halapenjo.  

Seko pavāram arī Instagram un abonē viņa Youtube kanālu! 👨🏼‍🍳

Lasi arī Roja blogu – http://pipars.lv!

Izmēģini arī Roja sāļās uzkodu tortescūkgaļas cepeša, spageti sacepuma un plāno pankūku recepti! 💛

Lai izdodas!

FOTO: GETTYIMAGES, PERSONĪGAIS ARHĪVS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tev varētu patikt